Het Calvijn kerstkoor is op zoek naar jou!

Hou je van zingen en heb je altijd al graag eens in een koor mee willen zingen? Meld je dan aan voor het Calvijn kerstkoor! Het Calvijn kerstkoor bestaat al vele jaren en is op zoek naar nieuwe deelnemers om op maandagavond 19 december een aantal liederen te zingen tijdens de kerstviering in de Laurenskerk. De jaarlijkse kerstviering in de Laurenskerk is een echte traditie geworden, die door zowel leerlingen, ouders en (oud-)medewerkers met veel plezier wordt bijgewoond.

Meld je vandaag nog aan!
Het koor is op zoek naar medewerkers, leerlingen, collega’s en anderen die het koor willen komen versterken. Draag jij Calvijn een warm hart toe, kun je zingen en heb je zin om gezamenlijk liederen in te studeren die in de Laurenskerk ten gehore worden gebracht? Meld je dan aan! Alle stemmen zijn welkom en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je krijgt de teksten, de melodieën en een CD met jouw stempartij om te kunnen oefenen.

Wanneer repeteren we?
We repeteren ongeveer 6 dinsdagavonden van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine van het Vreewijk Lyceum (Grift 30 te Rotterdam) onder leiding van Wil Kania, docent muziek. De eerste repetitieavond is dinsdag 25 oktober.

Aanmelden
Wil je meedoen en onze jarenlange traditie voortzetten, mail dan naar w.kania@cmspreview.nl.

Je bent van harte welkom!