Nieuwe website online

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 8 september de nieuwe website online. Bij de nieuwe huisstijl, waarbij sommige vestigingen zelfs hun naam hebben aangepast, past ook een nieuwe website. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. Op deze manier willen wij de bezoekers nog beter van de juiste informatie voorzien.

De acht scholen van Calvijn hebben nu meer de mogelijkheid zichzelf te presenteren en hun profilering duidelijk naar voren te brengen. Daarnaast maakt de nieuwe opzet en menustructuur de site overzichtelijker. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Tevens is de nieuwe site geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

showcase-calvijn-medium.png

Het kan voorkomen dat de nieuwe website nog niet in alle gevallen werkt, het kan tot 24 uur duren voordat de website overal volledig bereikbaar is. In de toekomst zullen we de website nog meer gaan uitbreiden, zodat we steeds vernieuwend blijven. Wij bedanken alle betrokken medewerkers en Bubblefish voor de ontwikkeling en prettige samenwerking bij het tot stand brengen van deze nieuwe site.